Otvorena je nova poslovnica u Pazinu

Otvorena je nova poslovnica u Pazinu

Otvorena Poslovna jedinica PSC Ferenčak d.o.o. u Pazinu u kojoj će između ostalog zastupljenog asortimana u ponudi svim kupcima biti rezervni dijelovi za poljoprivredne strojeve i traktore, trimere, kosilice, folije, mreže, špage za baliranje i još mnogo toga.


Dugogodišnji rad tvrtke PSC Ferenčak d.o.o. koja se registriranom djelatnošću bavi od 1988. godine jamči odgovoran rad prema svim kupcima i poslovnim partnerima. Svoje prve poslovne korake tvrtka je započela u prostorima vlastite obiteljske kuće u Križevcima, a danas posluje u poslovnim prostorijama i kroz poslovne jedinice u Koprivnici, Osijeku, Bjelovaru, Virovitici Kutjevu, Murskom Središću i u novoj poslovnici Pazin.
Tvrtka PSC Ferenčak u ponudi ima poznate brendove poput DONDI, F-LINE, CERJAK, TEUFELBERGER, RKW, TRIOPLAST, IQ PARTS, AGROMEHANIKA, JUTA, TEEJET, WALTERSCHEID, INO BREŽICE i još mnoge druge.
Dođite u PSC Ferenčak d.o.o. poslovnicu u Pazinu i uvjerite se u široku ponudu rezervnih dijelova i potrošnog materijala za poljoprivredu!

 

Adresa: Istarskih narodnjaka 26!

Telefon: +385 (052) 209 083
E-mail: pazin@psc-ferencak.hr