Prijava

Korisničko ime
Lozinka
Registracija novih korisnika »

O NAMA

Poštovani kupci,
Tvrtka PSC Ferenčak osnovana je daleke jeseni 1988. godine, u prostorima vlastite obiteljske kuće u Križevcima. Poslovanje tvrtke započela su dva djelatnika, a danas ih je u stalnom radnom odnosu 25-ero.
Tvrtka se bavi prodajom poljoprivrednih strojeva, rezervnih djelova, potrošne robe poznatih i priznatih proizvođača. Kako se tvrtka razvijala, osjećala se potreba za proširenjem poslovnog prostora. Godine 1995., tvrtka se seli na novu lokaciju u Križevcima, gdje se i danas nalazi. Prodajno-servisni centar u Križevcima posluje na cca 800 m2 zatvorenog poslovno-prodajnog i skladišnog prostora, te na cca 4000 m2 otvorenog skladišnog prostora. Tada otvoreni, taj prvi poslovni centar, u to vrijeme zadovoljavao je potrebe za djelatnost tvrtke, međutim strategija firme tražila je daljnje širenje na prostore interesantne za tvrtku. Tako 1998. godine otvara se i drugi poslovni centar u Koprivnici, na 150 m2 zatvorenog prodajno-poslovnog prostora i cca 1000 m2 otvorenog skladišta. 2004. godine otvara se treći Prodajno-servisni centar Ferenčak u Osijeku koji radi na cca. 450 m2 zatvorenog prodajno-poslovnog prostora, te na cca. 1000 m2 otvorenog skladišnog prostora. Koncem 2008. godine otvara se i četvrti Prodajno-servisni centar Ferenčak u Bjelovaru koji radi na cca. 400 m2 prodajno-poslovnog prostora, te na 3500 m2 otvorenog skladištnog prostora.
Ulaganjem u obrazovanje djelatnika i njihovo stalno usavršavanje, tvrtka je postala i ovlašteni servis za svjetski ugledne tvrtkr poput KRONE, WALTERSCHEID, DONDI, REGENT, BREVIGLIERI i TANCO.
 
Također smo zastupnici za poznate firme poput BELLOTA, TEUFELBERGER, RKW, EUROBAGGING, TRIOPLAST, PREMIUM PARTS, AGROMEHANIKA, JUTA, AGRETO, TEEJET i mnoge druge.

Napomena:
Slika koja ilustrira proizvod na internet stranici web trgovine ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.